Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 27 december 2017

Met de kerst achter de rug en de laatste dagen van 2017 voor de deur brengt Corrosia Theater, Expo & Film je graag nog een update over het programma. De tentoonstelling TEAM FRANC - Graduation Show 2017 is tijdens de kerstvakantie geopend (di t/m za 12-17, a.s. zaterdag weer om 13 & 15 uur rondleidingen!), en vrijdag is om 11 en 20 uur de laatste film van dit jaar te zien: Hampstead. Hieronder alvast een verdere vooruitblik voor de komende weken. Voor nu wenst het team van Corrosia iedereen alvast een fijne jaarwisseling!

Drinks – Music - Art
First Friday

We luiden 2018 meteen goed in met op 5 januari weer een editie van FIRST FRIDAY! Op het programma staat onder andere de muziektheatervoorstelling Waar heb je zo lang gezeten van Floris Devooght, een monoloog over een jongen die zocht maar nooit vond. Sien Vanmaele performt haar voorstelling Hope She Was Worth It. De opera. Deze elektronische muziektrip van een jonge vrouw met een gebroken hart nestelt zich in je ziel. Ook is er een expositie van illustrator Ted Struwer over liefdesverdriet, die exclusief bij ons te zien is. De avond wordt omlijst door een strijkkwartet van Het Nederlands Filmorkest.

Meer weten? Volg ons op Facebook en Instagram @firstfriday036

FF 5
Film in Corrosia

Aanstaande vrijdag sluiten we 2017 af met Diane Keaton en Brendan Gleeson in de romantische comedy Hampstead (AL). Een film over London, de liefde, en een gevecht tegen projectontwikkelaars. Nieuwsgierig? Bekijk online alvast de trailer!

Het nieuwe filmjaar start 12 januari met Cate Blanchett in Manifesto (12+). Daarna staan Pop Aye (12+, 19 januari) en Vazante (12+, 26 januari) nog op het programma in januari. Kijk op de website voor het hele filmprogramma

Hampstead
Ondertussen bij de buren...
Nieuwjaar! concert jong Nederlands Blazers Ensemble in Goede Rede

Zaterdag 13 januari om 20.15 vindt het Nieuwjaar! concert van Goede Rede Concerten plaats, met dit jaar het jong Nederlands Blazers Ensemble met muziek van Ravel en meer. De muziek van Ravel is het jongNBE op het lijf geschreven: Ravel is een meester in het gebruik van de blazers en tovert met klank. Daarnaast spelen ze muziek uit alle windstreken en van alle tijden, reikend van oude muziek en traditionals tot eigentijdse composities – met een sublieme presentatie. Een opgetogen programma dat past bij Nieuwjaar! Entree 20 euro, t/m 18 jaar 5 euro. Meer info op www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.

Jong Nederlands Blazers Ensemble

Deel dit artikel