Ga direct naar inhoud

CorrosiaPASsen

Met de Corrosia Pas zie je alles! Echt alles!
Theater, dans, concert, film en docu: alles wat we programmeren kun je bezoeken. Dat klinkt goed toch?!

Het principe van de Corrosia Pas is eenvoudig. Eenmalig betaal je een (gereduceerd) bedrag en daarna kun je (bij wijze van spreken) verhuizen naar je tweede huiskamer in Corrosia. Vanaf dan kun je namelijk elke voorstelling, elk concert en elke film bezoeken die we programmeren*. Het mooie is namelijk dat de pas meteen geldig is vanaf het moment dat je hem aanschaft en dat kan het hele kalenderjaar door!

Corrosia Pas
Ben je een echte Corrosia liefhebber, een 'heavy user', en hou je van ons uitdagende aanbod, dan kies je voor de Corrosia Pas die 12 maanden geldig is.
Wil je eerst kijken of je je agenda leeg genoeg kunt houden voor al die voorstellingen en films in Corrosia, dan kies je het instapmodel van onze Corrosia pas die 3 maanden geldig is.

De CorrosiaPas (die toegang geeft tot het theater én filmaanbod in Corrosia)

12 maanden CorrosiaPas kost € 200 en bestel je via DEZE link.
3 maanden CorrosiaPas kost € 60 en bestel je via DEZE link.

Corrosia Filmpas
Ben jij een echte filmliefhebber en weet je nu al dat je niks van ons filmprogramma wilt missen? Dan is de Corrosia Filmpas dé pas voor jou. Bij ons zie films die net even anders zijn, je laten nadenken. Geen filmavond is hetzelfde. We draaien films van zowel grote distributeurs als de onafhankelijke kleine distributeurs in Nederland en zo kunnen we een heel gevarieerd filmaanbod programmeren.

De Corrosia FilmPas (hiermee heb je alleen toegang tot het filmaanbod van Corrosia)

12 maanden Corrosia FilmPas kost € 110 en bestel je via DEZE link.
3 maanden Corrosia FilmPas kost € 30 en bestel je via DEZE link.

Daarna hoef je je alleen nog maar te abonneren op onze online nieuwsbrief en we houden je vanzelf op de hoogte van alles wat er in Corrosia te zien is.

*binnen de tijdsperiode van 12 of 3 maanden na aanschaf van de CorrosiaPas en uitgezonderd verhuuractiviteiten.

corrosiapas

Deel dit artikel