Ga direct naar inhoud

KijkClubs

Al enige jaren organiseert Corrosia Theater, Expo & Film KijkClubs. Wat is daar zo speciaal aan?

Tijdens een KijkClub zie je meer!
Corrosia organiseert jaarlijks drie tot vier KijkClubs: de TheaterKijkClub, de FilmKijkClub, de DansKijkClub en de KunstKijkClub. Het principe van deze KijkClubs is telkens hetzelfde: we maken een selectie uit onze meest interessante theatervoorstellingen, films, dansvoorstellingen of beeldende kunst(projecten), we regelen een kenner en bezorgen je een verdiepende totaalervaring.


KijkClub in het kort
Tijdens een KijkClub zie je bijzonder, avontuurlijk en toonaangevend programma, of het nou theater, dans, film of beeldende kunst is, en krijg je een interessante inleiding door een specialist. Bovendien is er na afloop volop gelegenheid om samen, al dan niet met de makers, in gesprek te gaan over wat je gezien hebt.
Op deze manier zie je echt veel meer! Niet alleen ga je tijdens de KijkClub vier tot zes keer naar Corrosia en zie je dus letterlijk meer in ons theater. Door de inleiding op de voorstelling, de film of de tentoonstelling heb je meer informatie: over het maakproces, over de maker(s), over de productie zelf, over de achtergronden, over de (maatschappelijke) discussie. En zo zie je tijdens de voorstelling, de film of de tentoonstelling ook echt meer. Dingen die anders misschien niet opgevallen zouden zijn…

In het theaterseizoen ’22 – ’23 organiseren we drie KijkClubs

De FilmKijkClub
De DansKijkClub
De TheaterKijkClub

Meer weten over deze Clubs? Klink dan op de linkjes!

KijkClub

Deel dit artikel