Ga direct naar inhoud

Corrosia Filmhuis

De nieuwste arthouse films zie je in Corrosia

Filmhuis | arthous | corrosia | Almere | Haven | de nieuwste films zie je in Corrosia | film

Corrosia film!
Bij ons zie je films die net even anders zijn, je laten nadenken. Geen filmavond is hetzelfde. We draaien films van zowel grote distributeurs als de onafhankelijke kleine distributeurs in Nederland en zo kunnen we een heel gevarieerd filmaanbod programmeren.

Nieuw: de Corrosia Filmpas

Ben jij een echte filmliefhebber en weet je nu al dat je niks van ons filmprogramma wilt missen? Dan is de Corrosia Filmpas dé pas voor jou.
Deze pas geeft (alleen) toegang tot ons gehele filmprogramma. Daarmee kun je dus onbeperkt genieten van de mooiste films bij ons in de zaal. We bieden twee verschillende passen aan:

Filmpas 3 maanden
Deze filmpas geeft je 3 maanden toegang tot het gehele filmprogramma en kost €30. Na drie films heb je deze pas er al uit en de rest is voordeel.

Filmpas 12 maanden
Deze filmpas geeft je 12 maanden toegang tot het gehele filmprogramma en kost €110. Dat betekent dat je deze pas na 11 films er al uit hebt.

Bestellen doe je door op de filmpas van je keuze te klikken. Je komt dan in ons kassasysteem terecht.

Specials
Ook geven we af en toe een thema mee aan een bepaalde maand en bieden we verdieping bij onze avondfilms. Zo zijn er regelmatig inleidingen op de films te volgen, nodigen wij interessante sprekers uit of verbinden we ons aan partners in Almere.

Aboneer je op onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de films die we draaien op vrijdag en of er nog een speciale activiteit plaatsvindt rond een film.

Deel dit artikel