Ga direct naar inhoud

Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet
Tickets koop je bij voorkeur online, via onze website. Hier staan de voorverkoopprijzen met en zonder korting vermeld. Voor tickets kun je ook bellen naar onze kassa, via 036 521 59 29 (dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur). Tijdens programma is de kassa in ons theater een uur voor aanvang van het programma geopend. Mocht je problemen ondervinden bij het online kopen van kaarten, neem dan contact met ons op tijdens bovengenoemde uren of via email: kaartverkoop@corrosia.nl.

Kaartverkoop aan de kassa
De kassa is een uur voor aanvang van het programma geopend.

Betaalmiddelen

  • Pin
  • Cash
  • Podium Cadeaukaart
  • CJP Pas
  • Corrosiapas
    Ga met de CorrosiaPas naar alle voorstellingen, films en extra programma’s (m.u.v. verhuur) voor € 200 per jaar of € 60 per kwartaal.
  • Podiumpas
    Reserveren is uitsluitend online mogelijk vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Kies bij de voorstelling het 'prijstype Podiumpas' en vul in een volgend scherm je email adres en je pasnummer in. Je kunt in dezelfde bestelling ook betaalde kaarten reserveren voor iemand zonder Podiumpas. Je Podiumpas is geldig voor onze reguliere theatervoorstellingen. Verhuringen, films of voorstellingen die te gast zijn, zijn uitgesloten. Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas - tot uiterlijk een kwartier voor de voorstelling - je entreebewijs ophalen bij de kassa.

Wachtlijst
Wij hanteren voor volgereserveerde voorstellingen een wachtlijst. Wil je een plekje reserveren voor de wachtlijst? Stuur een e-mail naar kaartverkoop@corrosia.nl onder vermelding van de desbetreffende voorstelling en het aantal tickets die je wilt reserveren. Wij nemen vervolgens contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Kortingen voor theatertickets*
CJP / 65+ / bibliotheekpas: €2,- korting per ticket
Scholieren / studenten en houders van ACT-pas: €9,- korting per ticket

* Voor alle kortingsacties geldt: tenzij anders vermeld, en uitgezonderd consumpties, festival- en verhuuractiviteiten. Reductieregelingen zijn bovendien niet geldig in combinatie met ander kortingen, tenzij anders aangegeven.

Groepskorting
Kom je met een groep van 10 personen of meer? Neem dan contact met ons op via kaartverkoop@corrosia.nl of bel 036 521 59 29.

Na aanvang geen toegang
Na aanvang van de voorstelling of film is geen toegang meer mogelijk. Ook niet als je in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs

Deel dit artikel