Ga direct naar inhoud

KROOST

KROOST is hét jeugdfestival van Almere tijdens de schoolvakanties

De nieuwe, super groene, KROOST! staat al weer voor de deur!


Deze mei vakantie MOET je in Corrosia zijn. We barsten dan weer uit onze voegen van de mooie theater- of dansvoorstellingen, leuke films, creatieve workshops en nog veel meer. En je kunt hier ook een super speciale Moederdag vieren. Bekijk snel het aanbod en neem je ouders gewoon mee! Vinden ze leuk ;-)!

THEATER / Tuinieren met Slagwerk!

slagwerk den haag

Op dinsdag 3 mei om 15 uur is de theatervoorstelling (6+) Tuinieren met Slagwerk
van Slagwerk Den Haag te zien!
Laat je niets wijs maken: muziek is overal te horen, te vinden en te maken! Slagwerk Den Haag duikt het achtertuintje van hun studio in, waar ze al iets te lang niet zijn geweest. Het lapje grond blijkt een heus muzikaal oerwoud geworden!

Kaarten: €7,50

FILM / Mijn moeder is een gorilla

gorilla

Op woensdag 4 mei om 15 uur kun je naar Mijn moeder is een gorilla (AL)
Jonna woont al haar hele leven in een weeshuis. Als er tijdens de Open-Weeshuis-Adoptiedag een oude auto het terrein oprijdt waar een stevige gorilla uitstapt, is iedereen wel benieuwd hoe dat gaat aflopen. Maar Jonna en de gorilla kunnen het super goed met elkaar vinden, dus al snel worden de adoptiepapieren getekend. Eind goed al goed?

Kaarten: € 5

FILM (6+) / Duck Duck

duck duck

Vrijdag 6 mei weer lekker naar de film om 15 uur.

Ben is een uitbundige, tikkie uitsloverige gans die zich niet druk maakt om anderen of de jaarlijkse vogelmigratie. Maar als de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden worden tijdens hun eerste vlucht, vraagt dat om improvisatievermogen. Van Ben!
Kaarten: € 5

DANS / Topsy Turvy (4+)

keren levi

Op zaterdag 7 mei kun je om 15 uur naar de interactive dansvoorstelling (4+)
van Keren Levi.
Topsy Turvy is een dansvoorstelling IN een video-installatie! In deze bijzondere voorstelling komen dans en beeld uit de ‘echte 3D wereld’ en uit de ‘platte 2D scherm wereld’ samen. Voor je ogen ontvouwt zich een avontuur, een jacht naar de schat, waarin iedereen een rol heeft als aanjager van het verhaal. Deze voorstelling wordt aangeboden door 2turvenhoog!
Kaarten: € 5

THEATER / Het Groene Meisje (8+)

Het Groene Meisje

De grote afsluiter is de voorstelling van Max Tak op zondag 8 mei om 15 uur.

Het groene meisje is een zeer hygiënische familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar, vol spetterende muziek en zang, schoonmaakmiddelen, geheimzinnige superkrachten en groene hamburgers. We zijn te gast bij Perry en Loek, de eigenaren van een chemisch schoonmaakbedrijf. Terwijl Loek zich elke dag een hernia schrobt, zit Perry thuis. Hij is allergisch voor alles, vooral voor planten en kinderen. Op een dag staat er tot hun onaangename verrassing een meisje op de stoep. Wat komt ze doen en wat zit er in de doos die ze bij zich heeft?

Kaarten: €7,50

VerwenJeMoederdagLunch

moederdag

Op zondag 8 mei neem je je moeder mee naar Corrosia voor een super speciale VerwenJeMoederDagLunch!
Ga jij voor pannenkoeken of maak je een supermooi broodje voor jouw moeder? €15,95 (volwassenen) €7,95 (kinderen). Vanaf 11:00 U. Reserveren via cafe@corrosia.nl.

Deel dit artikel