Ga direct naar inhoud

Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer

Corrosia Theater, Expo & Film (Almere Haven) is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Almere Haven Centrum. Vanaf Almere Haven Centrum is het twee minuten lopen naar Corrosia (Markt 43).

Vanuit Almere Stad is bushalte Almere Haven Centrum bereikbaar met bus M1. Dit duurt ca. 20 minuten.

Vanaf Amsterdam Amstel en Amsterdam Bijlmer ArenA kunt u met buslijn 327 of buslijn 328 rechtstreeks naar bushalte Almere Haven Centrum in ca. 45 minuten.

Kijk voor meer informatie op 9292.nl of allgobus.nl

Parkeren Almere Haven

Parkeren in Almere Haven is gratis. Om Corrosia Theater, Expo & Film heen liggen verschillende parkeerplaatsen zoals;

de Haak (adres: Markt 54,) parkeergarage Brinkgarage (adres: Binnenhof 31), parkeerplaats de Plaats (adres: Plaats 53) en de reeds aangelegde parkeerplaats aan de Schoolstraat (adres: Schoolstraat 40).

Corrosia Theater, Expo & Film ligt op +/- 30 minuten rijden vanaf Amsterdam en Utrecht. Check Google Maps voordat je vertrekt voor de meest accurate reistijd.

Toegangelijkheid

Toegankelijkheid Corrosia Theater, Expo & Film voor mindervaliden

Corrosia Expo en de theaterzaal zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. In de theaterzaal zijn echter een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom noodzakelijk via 036 521 59 29 of kaartverkoop@corrosia.nl. Geef hierbij aan dat u van een rolstoeplek gebruik wilt maken.

Wij gaan er vanuit dat een gebruiker van een scootmobiel zich (beperkt) zelfstandig kan verplaatsen. De zaal zelf is niet toegankelijk voor scootmobielen. Indien u vooraf reserveert en aangeeft dat u niet ver kunt lopen houden we een stoel dicht bij het gangpad voor u vrij. Mocht u niet in staat zijn om lopend naar de zaal te gaan, dan kun u gebruik maken van een eenvoudige rolstoel. Er is één rolstoel beschikbaar, en het is daarom noodzakelijk om vooraf te reserveren via bovenstaande contactgegevens.

Plan uw route