Ga direct naar inhoud

Spelregels

Bezoekersvoorwaarden van Corrosia Theater, Expo & Film
Corrosia Theater, Expo & Film hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze voorwaarden zijn hier te downloaden.

Na aanvang geen toegang
Na aanvang van de voorstelling of film is geen toegang meer mogelijk. Ook niet als u in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs.

Toegangsprijzen
Corrosia Theater, Expo & Film behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden nooit met terugwerkende kracht.

Kaarten ruilen
Kaarten die aan de kassa gekocht zijn, kunnen niet geruild worden. Kaarten die via de website gekocht zijn, kunnen tot uiterlijk één werkdag voor de dag van de voorstelling worden geretourneerd. Dat kan aan de kassa van Corrosia Theater, Expo & Film (een uur voor aanvang van de voorstelling geopend) of telefonisch (di t/m vr 12 tot 17 uur).
Uw kaart wordt dan geblokkeerd en het door u betaalde bedrag wordt omgezet in een later te besteden tegoed op uw naam. Dit tegoed kan worden aangesproken via latere bestelling van e-tickets en door aankoop van tickets aan de kassa van Corrosia Theater, Expo & Film. Het tegoed blijft één jaar geldig.

PODIUM Cadeaukaart
Via internet is het helaas niet mogelijk om met theaterbonnen te betalen. U kunt dinsdag tot en met vrijdag van 12 tot 17 uur telefonisch kaarten reserveren via 036 521 59 29 en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan onze kassa betalen met de PODIUM Cadeaukaart.

Controle
Koop je een e-ticket en wil je gebruik maken van een van de kortingen, zoals CJP of 65+? Bij de kaartcontrole wordt naar je pas en of legitimatie gevraagd. Vergeet dus niet om deze mee te nemen!

Kaarten kopen aan de kassa
Kaarten reserveren en later afrekenen aan de kassa kan ook. Reserveren is niet verplicht maar wel aanbevolen.
Aan de kassa kan betaald worden met contant geld en pinpas of met Theaterbonnen of de CJP-Cultuurkaart t/m 18 jaar. De kassa van Corrosia Theater, Expo & Film is vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Toegankelijkheid Corrosia Theater, Expo & Film voor mindervaliden
Corrosia Expo en de theaterzaal zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. In de theaterzaal zijn echter een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom noodzakelijk via 036 521 59 29 of kaartverkoop@corrosia.nl. Geef hierbij aan dat u van een rolstoeplek gebruik wilt maken.

Wij gaan er vanuit dat een gebruiker van een scootmobiel zich (beperkt) zelfstandig kan verplaatsen. De zaal zelf is niet toegankelijk voor scootmobielen. Indien u vooraf reserveert en aangeeft dat u niet ver kunt lopen houden we een stoel dicht bij het gangpad voor u vrij. Mocht u niet in staat zijn om lopend naar de zaal te gaan, dan kun u gebruik maken van een eenvoudige rolstoel. Er is één rolstoel beschikbaar, en het is daarom noodzakelijk om vooraf te reserveren via bovenstaande contactgegevens.

Leeftijdsgrens & begeleiding kinderen t/m 12 jaar
Reguliere voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Bij films en jeugdvoorstellingen staan leeftijdsgrenzen aangegeven. Indien onze medewerkers twijfelen over de leeftijd van een bezoeker, kunnen zij om legitimatie vragen. Kinderen t/m 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wijzigingen en typefouten zijn voorbehouden, en aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website valt onder auteursrecht van Corrosia Theater, Expo & Film en derden die (beeld)materiaal aan ons beschikbaar hebben gesteld. Gebruik van dit (beeld)materiaal is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van Corrosia Theater, Expo & Film.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u via deze website achterlaat door het kopen van kaarten of het aanmelden voor de digitale nieuwsbrief worden uiterst zorgvuldig behandelt door Corrosia Theater, Expo & Film. Deze gegevens gebruiken wij om onze dienstverlening aan u te optimaliseren, en om u te informeren over onze programmering. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Corrosia Theater Expo & Film behoudt zich het recht voor om foto's te maken van bezoekers in haar ruimtes voor publicitaire doeleinden.