Ga direct naar inhoud

KROOST

Kom tijdens de kerstvakantie naar Corrosia. KROOST is hét festival waar de kinderen van Almere tijdens de schoolvakanties terecht kunnen voor allerlei activiteiten.

Ook in de kerstvakantie bruist het in Corrosia weer van de activiteit voor jonge bezoekers. Wie al eerder tijdens schoolvakanties heeft kennisgemaakt met festival KROOST weet hoe leuk het voor de kinderen is om in alle hoeken en gaten van het gebouw leuke dingen mee te maken. En niet alleen een mooie theater- of dansvoorstelling of een leuke film.

Zelf aan de slag
De kinderen mogen ook lekker zelf aan de slag tijdens workshops waar ze kunnen knutselen, zelf toneelspelen of zingen. Wie weet het begin van een glanzende theatercarrière! Er zijn lekkere hapjes en drankjes, ook voor de ouders. Die hebben geen omkijken naar hun kroost. Dat is ook vakantie!

Kinderfestijn
KROOST is altijd weer één groot kinderfestijn. Momenteel is het precieze programma voor de voorjaarseditie van KROOST nog niet bekend. Zodra dat duidelijk is, zullen we het op de site zetten. Hou die dus in de gaten! Maar je kunt ook gewoon komen aanwaaien in februari. Zeker is dat het weer een feestje wordt.

Dinsdag 28 december om 15.00 uur

KROOST Workshop (6+)

Op dinsdag 28 december ga je je eigen masker knutselen voor de feestdag Día de los Muertos (Dag van de doden). De workshop is gratis te bezoeken maar gelieve vantevoren in te schrijven via de onderstaande link.

Gratis aanmelden -> Workshops

Woensdag 29 december om 15.00 uur

Coco (6+)

Disney Pixar’s COCO is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt.

In dit bijzondere avontuur, droomt een jongen ervan om muzikant te worden en maakt een magsche reis om de mysteries achter de verhalen en tradities van zijn voorouders te ontrafelen.

Prijs toegangskaarten: € 5

Meer info & tickets -> COCO

Donderdag 30 december om 15.00 uur

MaxTak - De hond die licht gaf (6+)

Victoria doet op zolder spannende proefjes. Dit zéér tegen de zin van haar tante. Met hondje Tosti zoekt ze uit of ze ook een mens kan maken, net als Dokter Frankenstein.

Prijs toegangskaarten: € 5

Meer info & tickets -> MAXTAK - DE HOND DIE LICHT GAF

Dinsdag 4 januari om 15.00 uur

Toneelmakerij, Dood Paard & De Stokjesman (10+)

De vader van Patichek en Shir is wel heel handig, maar hij houdt ook héél erg van drinken. En dan bedoelen we geen water. Hoe krijgen ze met zo’n vader ooit hun moeder terug?

Prijs toegangskaarten: € 5

Meer info & tickets -> DE STOKJESMAN

Donderdag 6 januari om 15.00 uur

Workshop (6+)

Een medewerker van Corrosia geeft een workshop, dit keer in het thema van de film Smallfoot. De workshop is gratis te bezoeken maar gelieve vantevoren in te schrijven via de onderstaande link.

Gratis aanmelden -> Workshop

Vrijdag 7 januari om 15.00 uur

Smallfoot (6+)

Smallfoot is een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Prijs toegangskaarten: € 5

Meer info & tickets -> SMALLFOOT

Zaterdag 8 januari om 15.00

Rondleiding TEAM FRANC - Graduation Show 2021 (6+)

Volg de aanwijzingen en vind tussen, in en aan de beelden, foto’s en schilderijen gekke, bijzondere, grappige dingen die je nog nóóit (zo) hebt gezien. Als je weer naar buiten loopt kijk je heel anders naar de objecten om je heen.

De rondleiding is gratis maar gelieve vantevoren in te schrijven via de onderstaande link.

Gratis aanmelden -> Rondleiding

Deel dit artikel