Ga direct naar inhoud

Buurtsoap Chicken HaalHaal is terug!

Vanaf maandag 27 februari is het Volksoperahuis terug in Corrosia met 6 nagelnieuwe afleveringen van buurtsoap Chicken HaalHaal / Happy Hour.

Op 5 maandagen (ma 27 feb, ma 6 mrt, ma 13 mrt, ma 20 mrt & ma 27 mrt) zie je de nieuwe verwikkelingen rond afhaalrestaurant Chicken Haalhaal in onze theaterfoyer.
En op zaterdag 1 april de ontknoping, de grote finale, van Happy Hour

Ook zo benieuwd hoe het nu gaat met Eylem en Justiano? Zij hebben het restaurant overgenomen van Firuze en Fred, maar lukt dat een beetje? Ze hebben namelijk grootse plannen. Natuurlijk gaat niet alles allemaal even makkelijk...
En Firuze en Fred: nog steeds zo verliefd en happy in Turkije?! Of hebben ze heimwee en missen ze het restaurant? Welke ondernemers uit Haven doen er dit jaar mee?

Wat alle (hoofdrol)spelers in deze muzikale buurtsoap te wachten staat zie je in 5 afleveringen van onveveer 45 minuten op 5 maandagavonden in onze theaterfoyer. Kaartjes voor die afleveringen zijn online te koop of vanaf een uur voor aanvang aan onze kassa. 

Op zaterdag 1 april zie je de Chicken HaalHaal Marathon. Vanaf 18 uur zie je in onze, tot Chicken HaalHaal omgebouwde theaterzaal, een de compilatie van de eerste 5 afleveringen van de buurtsoap én de ontknoping in aflevering 6. Natuurlijk krijg je heerlijk te eten tijdens deze marathon, je zit tenslotte in een 'restaurant'. Kaarten voor de marathon (prijs is inclusief eten) koop je hier

Weet je nu al zeker dat je niets wil missen?! Overweeg onze passe-partout!
Je kunt per voorstelling losse kaartjes kopen. Dat doe je met de bekende koopknop bovenaan de voorstelling. Maar als je alle afleveringen van de soap wil zien én je wil naar de marathon om aflevering 6 te zien, dan kun je ook een passe-partout kopen.
Voor € 50,- zie je alle losse aflevering van Chicken HaalHaal / Happy Hour én ga je naar de marathon voorstelling (passa-partout is inclusief maaltijd). Klinkt goed toch?!
De passe-partout bestel je alleen online via deze link

volksoperahuis

Deel dit artikel