Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 6 juni 2017

De Wasserette de Musical, een openluchtfilm, een expositie die voor één dag te zien is, en een flamenco dansavond: Corrosia Theater, Expo & Film speelt deze zomer buiten! Locatie? De Markt voor de deur. Onder de noemer Corrosia Square organiseert Corrosia deze activiteiten om het centrum van Haven te laten bruisen. Aan alle Almeerders de uitnodiging om mee te doen! Kijk op www.corrosia.nl voor het actuele programma.

Kassys zoekt Almeerders

Theatergezelschap Kassys is op zoek naar enthousiaste theaterliefhebbers uit Almere die betrokken willen zijn bij het maakproces van de voorstelling ‘Het Script’. In ‘het Script’ vraagt Kassys zich af wat er zou gebeuren als een regisseur één solo geeft aan zes verschillende acteurs. Om hen vervolgens op dezelfde avond, tegelijkertijd, op het toneel te vragen. Nog zonder een enkele aanwijzing. De voorstelling legt dan bloot hoe de ‘vertolkingen’ van de solo kunnen verschillen. Lijkt het je leuk, fascinerend en/of interessant om het maakproces van een voorstelling van dichtbij mee te maken? Dat kan! Stuur dan vóór 15 juni een email naar j.kuhlkamp@corrosia.nl met daarin je aanmelding en een korte motivatie.

Kassys
Elke vrijdag in juli & augustus
Filmzomer in Corrosia

Ook in de zomer zijn er volop films te zien in Corrosia Theater, Expo & Film! Elke vrijdag in juli en augustus vertonen we de mooiste art-house films. Zink lekker weg in een wereld vol avontuur, drama, romantiek of fantasie en geniet na met een heerlijke lunch of lekker drankje bij Café ROEST. Wat dacht je bijvoorbeeld van de films Belgica (2016, Felix van Groeningen), Lion (2016, Garth Davis) en Verdwijnen (2017, Boudewijn Koole)? Kijk op www.corrosia.nl voor het volledige filmprogramma van de komende maanden.

Filmzomer 2017

Deel dit artikel