Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 3 januari 2017

Daar zijn we dan: het is 2017! Een mooi nieuw jaar vol bijzondere theater- en dansvoorstellingen, concerten, films, buurtsoap De Wasserette Draait Door en meer in Corrosia Theater, Expo & Film. Heeft u de kersverse programmabrochure al bekeken? Vanaf aanstaande donderdag start onze filmprogrammering met de film Compostella over de pelgrimstocht naar Saint-Jacques de Compostelle, vrijdag 6 januari vindt de artistieke clubavond First Friday plaats, en vanaf volgende week kunt u bij ons terecht voor literatuur (Onno Wesseling/eindig laagland), de dansvoorstelling The dog days are over van Jan Martens, en meer. Wij zien u ook in 2017 weer graag in Corrosia Theater, Expo & Film! Daarnaast wenst het hele team u een gelukkig nieuwjaar.

Wijzigingen Avondfilm

Vanaf 5 januari voeren wij een aantal wijzigen door in de avondfilmvertoning: er is geen pauze meer en kaarten kosten voortaan € 6,50. Dit is inclusief een drankje na afloop van de film. Toegang voor CorrosiaPashouders blijft gratis (exclusief drankje). Kijk in onze online filmagenda voor een overzicht van de films in januari t/m april 2017.

Tanna
T/m 21 januari, gratis toegang
Arash Fakhim in Selected by... Graduation Show 2016

De tentoonstelling Selected by... Graduation Show 2016 is nog drie weken te zien in Corrosia Theater, Expo & Film, dus kom nog snel langs om de werken van de recent afgestudeerde kunstenaars te bekijken. Arash Fakhim is één van deze jonge talenten. Met zijn werk Everything is painting (2016) onderzoekt hij hoe hij met disciplines als schilderkunst en sculptuur tot nieuwe en tot de verbeelding sprekende beelden kan komen. Hij gebruikt het schilderkunstige paneel als kapstok voor sculptuur: aan zijn panelen hangt letterlijk van alles en nog wat. Almeerse Kunstkiezer Jolien koos het werk van Fakhim: "De kleuren, de materialen, het deed mij op een of andere manier heel erg denken aan het internet. De associaties en gedachten die bij me opkwamen toen ik naar dit werk keek, zorgden ervoor dat ik het uitgekozen heb." Meer weten over de tentoonstelling? www.corrosia.nl

Arash Fakhim, Everything is painting © Melissa Duijn
Ondertussen bij de buren...
Fuse Live bij Goede Rede Concerten

Zaterdag 14 januari zijn de muzikanten van Fuse te gast bij de Goede Rede Concerten. In een ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie laten ze horen waar Fuse voor staat: hun favoriete muziek, door en voor Fuse bewerkt of geschreven. Deze avond spelen zij ritmisch werk van componisten als Bartók, Zappa en Brubeck, moderner werk van Tom Trapp en Nils Frahm en klassiekers van Sjostakovitsj, Ellington en Coltrane. Zaterdag 14 januari, 20.15 uur, Goede Rede Almere Haven. Meer informatie vindt u op de website van Goede Rede Concerten.

Fuse

Deel dit artikel