Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 3 augustus 2016

Zaterdag 6 augustus is Kasper Jongejan weer aanwezig in zijn expositie EREMLA bij ons in Corrosia Theater, Expo & Film. Hij gaat deze middag graag met Almeerders in gesprek over de subculturen en culturele identiteit van deze stad. Help hem mee in zijn onderzoek dat uiteindelijk zal resulteren in een klederdracht voor Almere: DRACHT (vanaf dit najaar te zien in Kunstlinie Almere Flevoland). Geen tijd deze zaterdag? Loop dan op een ander moment eens binnen en vul een enquête in of maak een modetekening om Kasper verder te helpen. EREMLA is elke dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 17 gratis te bezoeken. Op elke zaterdag kun je daarnaast om 13 en 15 uur mee met de gratis rondleiding. Kijk op www.corrosia.nl voor meer informatie.

VR 5 AUG / 15 u / € 5,-
Heksen Bestaan Niet (6+) in het kader van 40 jaar Almere

Kinderen opgelet: aanstaande vrijdag draait Corrosia Theater, Expo & Film de film Heksen Bestaan Niet (6+) met in de hoofdrol de Almeerse actrice en zangeres Aliyah Kolf. In deze film volgen we een geheime heksenraad die op zoek is naar een nieuwe Sterrenheks om de ring van vijf compleet te maken en daarmee de slechte bedoelingen van een verbannen Sterrenheks tegen te werken.

Omdat onze stad 40 jaar bestaat organiseert de Gemeente Almere allerlei activiteiten met inwoners. In samenwerking met Corrosia Theater, Expo & Film is in het voorjaar een oproep uitgegaan naar Almeerders om een film te programmeren die te maken heeft met of afspeelt in Almere. Deze vrijdag kijken we om 15 uur naar de filmkeuze van burgemeester Franc Weerwind. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.corrosia.nl

Heksen bestaan niet

Deel dit artikel