Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 29 maart 2016

Vanavond is uw laatste kans om onze eigen voorstelling Diplodocus Deks in Corrosia Theater, Expo & Film te zien! Deze vlijmscherpe komedie van bestsellerauteur Tom Lanoye lijkt Almere op het lijf geschreven. In een ingeslapen gemeenschap worden dinosaurusbotten opgegraven en een projectontwikkelaar rekent zich al rijk; hier moet een dinopretpark komen! Het is het begin van een verhitte strijd tussen voor- en tegenstanders. Moet alles blijven zoals het is, of moeten we gaan voor verandering, ontwikkeling? Voorafgaand aan de voorstelling geeft dramaturg Merel van Huisstede een gratis inleiding (start inleiding 19.45 uur, aanvang voorstelling 20.30 uur). Koop snel nog een kaartje via www.corrosia.nl!

Jong Flevolands talent gezocht voor Kunstbende!

Zondag 29 mei is het weer zover: Flevolandse jongeren strijden om een finaleplaats voor de landelijke talentenjacht Kunstbende! Jongeren (13 t/m 18 jaar) kunnen zich nog tot 8 mei aanmelden voor de Flevolandse voorronde via www.kunstbende.nl Ben jij of ken jij iemand die uitblinkt met een eigen act in de categorieën Theater, Dans, Expo, Muziek, Taal en DJ? Maak jij zelf films, ben je beeldend kunstenaar of ontwerp je kleding? Meld je dan snel aan! Op dit moment hebben ruim 80 Flevolandse jongeren (45 acts) zich al aangemeld voor de voorronde. Ga jij de strijd met hen aan?

Kunstbende 2016
Volksoperahuis, 13 april, 19.45 uur
Speciaal voorprogramma met Jeffrey Spalburg bij Kerst in Paramaribo

Voorafgaand aan de voorstelling op woensdag 13 april kunt u gratis naar De Nationale Vooroordelenquiz van Jeffrey Spalburg (aanvang 19:45 uur). Daarna start om 20.30 uur de bijzondere muziektheatervoorstelling Kerst in Paramaribo van het Volksoperahuis. Suriname viert 40 jaar onafhankelijkheid, tijd voor een update. Welk beeld heeft ‘de Nederlander’ bij het land en de mensen, en klopt dat? Kerst in Paramaribo is een voorstelling waarin Nederland en Suriname opnieuw hun positie tegenover elkaar bepalen. Let op: De Nationale Vooroordelenquiz vindt alleen op 13 april plaats. De voorstelling van het Volksoperahuis is op zowel 13 als 14 april te zien in Corrosia Theater, Expo & Film.

Kerst in Paramaribo

Deel dit artikel