Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 11 april 2017

Zin in een bijzonder avondje dans of theater? Kom dan 18 april naar de voorstelling EXPLORER/Prometheus Ontketend van Urland i.s.m. de Vlaamse nieuwe mediakunstenaar Eric Joris/CREW. Wat je kunt verwachten? Een ritueel van live performance en animaties, beeld en tekst, lichamen en techniek. In Explorer/Prometheus ontketend zijn de performers bestuurders van een interactief systeem, motion capture 3D. Met hun bewegingen sturen ze digitale personages (avatars) aan. Het is geen technisch vernuft om het technisch vernuft; Urland en CREW zetten vraagtekens bij de ongelimiteerde mogelijkheden die internet ons biedt om aan de dagelijkse realiteit te ontsnappen. De Vlaamse theatercriticus Wouter Hillaert vatte het mooi samen: ‘Wil de mens wel ontsnappen aan zichzelf?’ Op 18 april te zien dus bij ons in Corrosia Theater, Expo & Film.

Vacatures bij Corrosia Theater, Expo & Film

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als Allround theatertechnicus (m/v, min. 16u), Medewerker communicatie (m/v, 16u) of teamlid van First Friday (m/v, 18-25jr, 8u)? Corrosia Theater, Expo & Film is hét kunstencentrum van Almere met kunst aan de muren en kunst op de planken. We bieden een avontuurlijk en toegankelijk programma, van beeldende kunst, dans, theater en muziek tot film, debat en literatuur. Wil jij in zo'n culturele omgeving aan de slag gaan? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over de vacatures.

Zaal Corrosia Theater Expo & Film
Ondertussen bij de buren...
Met € 5,- korting naar MARE van Vis à Vis

Vis à Vis speelt deze zomer de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Een bassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter water vormt de arena voor deze unieke openluchtvoorstelling. Laat je meevoeren in een draaikolk van visuele comedy, special effects en livemuziek. Met de actiecode CORROSIA ontvang je € 5 korting per kaartje (max. 8 kaarten per bestelling). Bestel je kaarten op de website van Vis à Vis.

Mare
Ondertussen bij de andere buren...
Subsub speelt Bloedband

Theatergroep SubSub? Dat is een groep energieke, jonge en vooral getalenteerde theatermakers, welke samenwerken met jonge acteerhelden. Ontstaan vanuit een gebrek aan jong theater in Almere! De voorstelling ‘Bloedband’ is de eerste theaterproductie van hen als nieuwe stichting (voorheen subSuburbia). ‘Bloedband’ gaat over een meisje dat tegen willens en wetens in een sekte terechtkomt en vecht om daaruit te komen. Het lukt haar om te vluchten, maar is de sekte ook uit haar? Het stuk speelt van 5 tot en met 22 april in de Voetnoot. De première op 8 april is inmiddels uitverkocht. Kijk voor meer informatie op de website van SubSub.

Subsub

Deel dit artikel