Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 12 september 2017: Special Corrosia Danst

Zaterdag 16 september is het tijd voor Corrosia Danst! Daarom zal de Markt in Almere Haven geheel in het teken staan van de flamencodans. Van de traditionele stijl tot de meest actuele variant, rechtstreeks overgevlogen uit Madrid. Met optredens door professionals, amateurs én bezoekers, en naast deze drietrapsraket natuurlijk tongstrelende Spaanse hapjes en drankjes.
Haal de castagnetten maar alvast tevoorschijn!

Korting dansvoorstellingen

Zaterdag 16 september staat heel Corrosia in het teken van dans en daarom bieden wij u speciaal op deze dag een mooie dansactie aan. Koop tijdens Corrosia Danst aan de kassa voor 25 euro een combiticket voor de 4 onderstaande dansvoorstellingen.

ZA 16 SEP / 20.30 U
SARA CANO - A PALO SECO

Do 21 sep / 20.30 U
WARD/WARD / ANN VAN DEN BROEK - ACCUSATIONS

ZA 2 DEC / 20.30 U
KRISZTINA DE CHÂTEL - THRON

DO 7 DEC / 20.30 U
NICOLE BEUTLER / SILBERSEE / ULRIKE QUADE COMPANY - DIDO DIDO

Deze actie is alleen geldig op 16 september aan de kassa van Corrosia Theater, Expo & Film.

Dansactie
ZA 16 SEP / 20:30 U / DANS
Voorstelling Sara Cano - A Palo Seco

Tijdens Corrosia Danst staat om 20:30 de voorstelling A Palo Seco van Sara Cano in de theaterzaal. Deze jonge Spaanse choreograaf en danseres is een van de belangrijke vernieuwers van de flamencodans. In deze solo komen flamenco, moderne dans en Japanse butoh samen op een indringende, originele soundscape van de Spaanse componist Héctor González en de live stem van zanger Alberto Funés. Cano geeft als motto aan haar voorstelling een citaat van Kazuo Ohno, een Japanse danser en een van de grondleggers en inspirators van de butohdans: ‘Verdiep, verinnerlijk vanuit het diepst van je zelf, van je ziel.’ Cano is opgeleid aan de dansacademie María Ávila in Madrid. Ze heeft een geweldige techniek en expressiviteit en danst net zo makkelijk in een rok met zo’n enorme sleep (bata) als in haar jeans.

Deze voorstelling vindt plaats in de theaterzaal van Corrosia. Tickets voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.corrosia.nl of aan de kassa van Corrosia Theater, Expo & Film.

Prijs toegangskaarten € 7,50
of € 10,00 i.c.m. Flamenco Proeven

Sara Cano
ZA 16 SEP / 17:30 U
Flamenco Proeven

Zin in een swingende tapasmaaltijd? Leer onder het genot van een hapje en een drankje de basisingrediënten van de flamenco bij Flamenco Proeven.

Flamenco Proeven
is een bijzondere flamencodis, een kijkje in de Andalusische én de flamencokeuken. Onder het genot van een drankje en een hapje leer je onder leiding van Antje Herber en Mascha Meijman, twee flamencodanseressen van naam en faam uit Nederland, de basisingrediënten van de flamenco: palmas (klappen), jaleos (aanvuren), nudillos (ritmes roffelen op de tafel) en natuurlijk een beetje cante (zang). Zo ‘proef’ je flamenco als in Andalusië.

Flamenco proeven vindt op de Markt plaats. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.corrosia.nl  

Prijs toegangkaarten: € 5
of i.c.m. de voorstelling van Sara Cano € 10,00


Deel dit artikel