Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 30 Oktober

Deze maand staat er bijzonder toneelspel op de planning binnen én buiten Corrosia. Aanstaande zaterdag staat Toneelschuur Producties met de laatste voorstelling van de De Revolutionairen op de planken. Deze muzikale voorstelling richt zich op de morele grenzen van politieke acties: heiligt het doel de middelen? Bad van Marie presenteert Het Rusthuis, een bijzondere theatervoorstelling die zich afspeelt in woonzorgcentrum de Toonladder in Almere Muziekwijk. In het woonzorgcentrum vervaagt de grens tussen spel en waarheid en word je ondergedompeld in een theaterale ervaring die je confronteert met je eigen oude dag. Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Dinsdagavond Film van Rik Limonard: Awake: A Dream From Stading Rock en de ontroerende cowboyfilm The Rider.

VR 2 NOV / 20:00 U / THEATER | EXPO | MUZIEK | DANS
First Friday #20

Een nieuw team van jonge kunstliefhebbers is weer aan zet om elke eerste vrijdag van de maand een prikkelend artistiek event te realiseren in Corrosia Theater, Expo & Film. Eigenzinnige kunst en cultuur, gemixt met goede muziek en een drankje. Nog niet bekend met First Friday? Neem een kijkje op de Facebookpagina @FirstFriday036 en op Instagram (@firstfriday036) voor meer informatie. Lees verder ...

First Friday
ZA 9 nov t/m zo 11 nov / THEATER
Bad van Marie - Het Rusthuis

Dit theatrale parcours door woonzorgcentrum De Toonladder speelt met je waarneming. Is het echt? Of toch gespeeld?
Het nieuwe locatieproject van Corrosia speelt zich af in woonzorgcentrum De Toonladder. Daar presenteert het Vlaamse gezelschap Bad van Marie Het Rusthuis, een theatrale wandeling die het publiek op bijzondere wijze confronteert met zijn eigen oude dag. Het leven in een ‘rusthuis’, zoals onze zuiderburen zeggen, is een wereld op zich en wordt met de juiste bril op ook nog eens theater in optima forma. Beleef de biotoop van het woonzorgcentrum zoals je hem nog niet eerder hebt beleefd. Klik hier voor meer informatie.

Rusthuis
Film op vrijdag: The Rider (12+)

Op vrijdag 9 november is de indrukwekkende speelfilm The Rider te zien. Helemaal bijzonder: de familie is echt en niet gespeeld, zonder dat je dat ook maar een moment vermoedt. Leef mee met Brady, de jonge rodeorijder die leeft voor het zadel. Met Lilly, zijn verstandelijk beperkte zusje. En met Wayne, hun vader die het geld voor het huishouden en de paarden liever vergokt. Zowel te zien om 11 als 20 u, met om 11 u een overheerlijk broodje na afloop van Café Roest. Klik hier voor meer informatie.

The Rider

Deel dit artikel