Ga direct naar inhoud

Verhuur

Koop kaarten
  • zaterdag 20 maart 20.30 uur - 22.00 uur

theatergroep ECHO - theatergroep ECHO speelt ECHO

Als actrice Anna Schoen deze voorstelling gaat spelen, is zij 41,5. Dezelfde leeftijd die haar moeder had toen ze te horen kreeg dat ze kanker had. Dat dat haar doodvonnis zou zijn, wist ze toen nog niet. Nu Anna zelf moeder is en het moment in zicht komt dat zij ouder zal zijn dan haar eigen moeder ooit geworden is, is het tijd voor een ode aan haar. Aan het moederschap. Een ode aan het leven. En daarmee een ultieme afrekening met de dood.

Mijmeringen
De dag dat Anna haar moeder gaat overleven besluit ze in bed te blijven liggen. Ze wil die dag zo risicoloos mogelijk doorkomen. In bed mijmert ze over die ene lelijke, blauwe teennagel. Over zo'n bakfietstrut op de BSO van Kobie en Max. Over haar poppenboerderij van vroeger, en hoe die ineens verdwenen was. Ze denk aan Jos. Aan de dood van haar moeder. Aan haar eigen dood, en wat ze nog zo graag had willen doen in haar leven.

Intiem en autobiografisch
ECHO is een solo die vertrekt vanuit een intiem autobiografisch verhaal, om zich te ontvouwen tot een universele, verpletterende, ontroerende en zwart-komische reflectie op leven en dood. Een reflectie op menselijke wortels, allesoverheersende angsten, en op de kringloop van het leven.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs online: € 16 / € 14
Prijs aan de kassa: € 17 / € 15
Studenten/scholieren: € 8
CorrosiaPas: gratis

Credits
Spel en concept: Anna Schoen
Tekst: Koen Frijns
Muziek: Eef van Breen Group

Deel dit artikel