Ga direct naar inhoud

Verhuur

Koop kaarten
  • vrijdag 13 september 11.00 uur - 12.29 uur

Broodje Film: Visages villages (12+)

De 89-jarige regisseur Agnès Varda (dit jaar overleden) en de 34-jarige kunstenaar JR zijn dikke vrienden. Dat leeftijdsverschil van 55 jaar? Pas de problème. Gewapend met een filmcamera en mega-fotoprinter op wielen trekken ze van dorp naar dorp om Franse mensen te portretteren.

Het voormalige boegbeeld van de nouvelle vague (Agnès) en de inmiddels wereldberoemde fotograffitikunstenaar (JR) vullen elkaar perfect aan. Hun hartverwarmende vriendschap vormt de basis voor een waarachtige en lieve roadmovie. Hun reis schept een band waarin ze elkaar als kunstenaars vinden en het landschap tot museum maken. 

Visages Villages (faces places) won op het filmfestival van Cannes 2017 de l ’Œil d’or voor beste documentaire en kreeg de publiekprijs in Toronto. De documentaire, door Vrij Nederland bestempeld als ‘een van de liefste films van het jaar’, is in Nederland op het IDFA in première gegaan.

Broodje Film
Om 11 uur de bios in, daarna naar Café Roest van Triade Flevoland voor een broodje van de dag incl. koffie, thee of (karne)melk.

Broodje van de dag: broodje brie met honing.

Kaarten: € 8,00 / voor CorrosiaPashouders € 4,50

De reguliere avondvertoning om 20 uur biedt bezoekers de mogelijkheid om ’s avonds naar dezelfde film te gaan. Meer informatie vind je hier.