Ga direct naar inhoud

Verhuur

Koop kaarten
  • vrijdag 14 juni 20.00 uur - 22.10 uur

Green Book (12+)

Deze biografische roadmovie gaat over de vriendschap tussen de Afro-Amerikaanse pianist Don Shirley (prachtrol van Mahershala Ali) en zijn Italiaanse chauffeur en lijfwacht Tony Lip. In 1962 gaan ze op tournee door het ‘blanke’ zuiden van Amerika. Een speciale reisgids informeert hen over plekken waar ‘zwarten’ welkom en veilig zijn. Gevaar van buiten is een factor, maar ook onderling botst het.

Peter Farrelly (2018)

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. 

Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7,00 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).

ROEST biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren per mail of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje Film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.