Ga direct naar inhoud

Verhuur

Koop kaarten
  • vrijdag 19 juli 11.00 uur - 13.00 uur

Broodje Film: If Beale Street Could Talk (12+)

Jaren '70, Harlem; de liefde tussen Tish en Fonny wordt wreed verstoord als Fonny valselijk wordt beschuldigd van verkrachting. Tish doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen. Intiem en gedurfd sociaal drama naar de roman van James Baldwin. Beale Street in New Orleans is de geboorteplek van jazzlegende Louis Armstrong en staat symbool voor alle ‘zwarte’ wijken in Amerika.

Barry Jenkins (2018)

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. 

Broodje Film
Om 11 uur de bios in, daarna naar Café ROEST van Triade Flevoland voor een broodje van de dag incl. koffie, thee of (karne)melk.

Kaarten: € 8,00 / voor CorrosiaPashouders € 4,50

De reguliere avondvertoning om 20 uur biedt bezoekers de mogelijkheid om ’s avonds naar dezelfde film te gaan. Meer informatie vind je hier.