Ga direct naar inhoud

Verhuur

Koop kaarten
  • vrijdag 5 juli 20.00 uur - 22.00 uur

The Favourite (12+)

Begin 18de eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Maar de ziekelijke koningin Anne, haar vriendin en plaatsvervanger Lady Sarah en het nieuwe kamermeisje Abigail spelen onderling machtsspelletjes vol seks, jaloezie en verraad. Verwacht kostuumdrama, maar met een geweldig humoristische en absurdistische draai. Olivia Colman, Rachel Weisz, Emma Stone: alle drie werden genomineerd voor een Golden Globe (Colman won ‘m).

Yorgos Lanthimos (2019)

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. 

Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7,00 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).

ROEST biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren per mail of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje Film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.