Ga direct naar inhoud

Verhuur

Koop kaarten
  • vrijdag 5 juli 11.00 uur - 13.00 uur

Broodje Film: The Favourite (12+)

Begin 18de eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Maar de ziekelijke koningin Anne, haar vriendin en plaatsvervanger Lady Sarah en het nieuwe kamermeisje Abigail spelen onderling machtsspelletjes vol seks, jaloezie en verraad. Verwacht kostuumdrama, maar met een geweldig humoristische en absurdistische draai. Olivia Colman, Rachel Weisz, Emma Stone: alle drie werden genomineerd voor een Golden Globe (Colman won ‘m).

Yorgos Lanthimos (2019)

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. 

Broodje Film
Om 11 uur de bios in, daarna naar Café ROEST van Triade Flevoland voor een broodje van de dag incl. koffie, thee of (karne)melk.

Kaarten: € 8,00 / voor CorrosiaPashouders € 4,50

De reguliere avondvertoning om 20 uur biedt bezoekers de mogelijkheid om ’s avonds naar dezelfde film te gaan. Meer informatie vind je hier.