Ga direct naar inhoud

Verhuur

Koop kaarten
  • vrijdag 28 juni 20.00 uur - 22.16 uur

A Star is Born (12+)

A Star is Born is een Amerikaans oersprookje over roem en gedoemde liefde. In deze derde remake heeft popster Lady Gaga de hoofdrol. Zij speelt het schuchtere zangtalent Ally, dat door een oudere countryster (regisseur Bradley Cooper zelf) wordt ontdekt. Terwijl hij richting schaduw gaat, ontdekt zij de schijnwerpers. En met Lady Gaga ben je dan dus van een echt concert verzekerd!

Bradley Cooper (2018)

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. 

Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7,00 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).

ROEST biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren per mail of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje Film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.