Ga direct naar inhoud

Theater

Koop kaarten
  • vrijdag 19 juli 11.00 uur - 12.51 uur

Broodje Film: Moonlight (12+)

Het verlegen jongetje Chiron groeit op in een harde buurt van Miami, waar hij worstelt met de afwezigheid van zijn vader, de verslaving van zijn moeder en zijn sluimerende homoseksualiteit. Winnaar van de Oscar voor beste film van 2017.

Chiron is 9 jaar, stil en verlegen. Zijn moeder is drugsverslaafde en op school wordt hij gepest. Wanneer Chiron voor de zoveelste keer wordt belaagd, ziet drugsdealer Juan het gebeuren. Hij neemt hem mee naar huis en ontfermt zich samen met zijn vriendin over de jongen, die nergens een plek heeft waar hij zich veilig voelt.

Moonlight maakt een sprong in de tijd en laat zien hoe Chiron als tiener en dealer heeft geleerd zijn homoseksualiteit voor anderen te verbergen. In de achterbuurten van Miami is er geen plek voor iemand zoals hij.

Broodje Film
Om 11 uur de bios in, daarna naar Café Roest van Triade Flevoland voor een broodje van de dag incl. koffie, thee of (karne)melk.
Kaarten: € 8,00 / voor CorrosiaPashouders € 4,50

Broodje van de dag: oerbrood met kaas, paprika, ananas en alfalfa. Keuze uit wit, bruin of spelt.

De reguliere avondvertoning om 20 uur biedt bezoekers de mogelijkheid om ’s avonds naar dezelfde film te gaan. Meer informatie vind je hier.