Ga direct naar inhoud

Great Catch is echt een geweldige vangst

Annette Embrechts is (laaiend) enthousiast. In de Volkskrant schrijft ze: "Het circusdrieluik The Great Catch combineert speelse acrobatiek met een hilarische slotact van comedian Harvey Cobb". En ze gaf de voorstelling 4 sterren!

Wat moet je je voorstellen bij nieuwe circusacts? Hoe zien die eruit?

De drie jonge makers die te zien zijn in The Great Catch stellen zich voor en leggen uit wat ze waarom gemaakt hebben!

Luuk Brantjes

Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard (wipplank), waarmee kracht omgezet kan worden in een staat van gewichtloosheid. In L O N E maakt hij de balans op tussen alleen of eenzaam zijn. In een wereld waar we constant met elkaar verbonden zijn, lijkt de angst voor het alleen zijn gegroeid. L O N E is een eerbetoon aan de singles, aan de vrijbuiters, aan ieders inventieve ik.

Harvey Cobb

Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn hilarische solo Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet. Een mix van maffe stand-up, doorvoelde oprechtheid en een overvloed aan roze laarzen, waarbij je gaat afvragen of alles vreselijk fout gaat of precies volgens plan.

Acrobatentrio Tête-bêche

Acrobatentrio Tête-bêche combineert in 3+1 het spel van de diabolo met partneracrobatiek. Marieke
Thijssen, Michael Hottier en Wilko Schütz bouwen een complex web van hypnotiserende choreografieën, afgewisseld met spectaculaire momenten waarbij niet alleen de diabolo maar ook de acrobaten door de lucht vliegen.

Daar wil je heen!

The Great Catch is op donderdag 11 april te zien in Corrosia. Aanvang 20 uur.

Kaarten koop je hier!

Deel dit artikel