Ga direct naar inhoud

Een nieuw seizoen Chicken HaalHaal!

Het Volksoperahuis is terug met nieuwe afleveringen van de theatrale buurtsoap: Chicken HaalHaal.

De twee eerdere seizoenen van deze theatrale buurtsoap waren een groot succes in Corrosia. Niet in de laatste plaats omdat een aantal bekende lokale ondernemers een bijdrage leverden.

In het derde seizoen, Chicken Haalhaal: We deliver!, volgen we het wereldrestaurant van Eylem en Justiano, met vaste klant Frida, student Neeltje, kok Fred en vele andere personages. Door de oplopende prijzen besluiten ze zich ook maar aan te melden als pakketpunt.
Een neef van Justiano is daar wel héél enthousiast over … hoe dat zo? En waarom krijgt tante Frida ineens zo veel vreemde pakketjes?
Ondertussen vindt Eylems vader dat ze nu echt maar eens een man moet kiezen. Hoe vergaat het de Oekraïense Tatjana intussen?

Dit derde seizoen, met vijf afleveringen op opeenvolgende dinsdagen, is weer een echte soap met humor, romantiek, cliffhangers, muzikale gasten en bijdragen van lokale ondernemers! Vijf weken lang elke week een nieuwe aflevering die je op het puntje van je stoel laat zitten. Kennis van seizoen 1 en 2 is niet nodig.

TE ZIEN OP:

DI 14 MEI – 20 U
DI 21 MEI – 20 U
DI 28 MEI – 20 U
DI 4 JUN – 20 U
DI 11 JUN – 20 U

Kaarten los: € 7,50

Alle afleveringen bingewatchen (maar dan anders ;-)) doe je met een PASSE PARTOUT: ALLE AFLEVERINGEN € 30

Volksoperahuis | Chicken HaalHaal | muziektheater | almere | Haven | Corrosia

Deel dit artikel