Programma

Koop kaarten
  • woensdag 2 mei 20.30 uur - 21.15 uur
  • woensdag 9 mei 20.30 uur - 22.00 uur
  • woensdag 16 mei 20.30 uur - 22.00 uur
  • woensdag 23 mei 20.30 uur - 22.00 uur
  • woensdag 30 mei 20.30 uur - 22.00 uur
  • woensdag 6 juni 20.30 uur - 22.00 uur

De Wasserette zorgt voor u

Zet de tv maar uit, want Havens eigen soapie begint weer!
In De Wasserette zorgt voor u volgen we het wel en wee van het echtpaar Koos en Yfon, twee Amsterdammers die in Haven een wasserette runnen. Met in elke aflevering een optreden van lokaal talent en bijdragen van ondernemers uit de buurt.

Dit seizoen in De Wasserette…
Het is een turbulent jaar geweest voor Koos en Yfon ze runden naast de wasserette ook nog een Airbnb én ze moesten verhuizen. Nu vinden ze het welletjes. Ze willen meer tijd voor elkaar en hun vaste klanten. Bastaardhond Tarzan juicht dit ten zeerste toe; er zal weer plek zijn voor hem en zijn mand achter de warme wasmachine! Maar wat komt er terecht van alle plannen als de vader van Yfon niet meer voor zichzelf kan zorgen?


De Wasserette zorgt voor u is een coproductie van het Volksoperahuis en Corrosia Theater, Expo & Film en wordt mede mogelijk gemaakt door  Gemeente Almere, Gebiedskantoor Almere Haven, De Schoor en de nieuwe bibliotheek.

Volksoperahuis

Het Volksoperahuis maakt al meer dan 25 volksopera's, muziektheatervoorstellingen die actuele maatschappelijke thema’s op een muzikale, toegankelijke en humoristische manier aansnijden. Bij Het Volksoperahuis neemt de muziek samen met het verhaal altijd een centrale plaats in. Het bezingen van het lief en het leed van het leven, treft vaak sneller doel dan alleen maar het praten hierover.

Locatie: Café Roest (Corrosia), Markt 43 in Almere Haven
Prijs toegangskaarten: €4 / € 2,50 (inwoners Almere Haven)

Strippenkaart: € 20 / € 12,50 (Strippenkaarten zijn verkrijgbaar via reserveren@corrosia.nl)