Programma

koop kaarten
  • dinsdag 6 februari 2018 20.30 uur - 22.00 uur

De Uitdaging - Sarah-Jane en Shishani Vranckx

ZO KLINKT FEMALE POWER

Nog zo’n muzikaal feestje dat je niet mag missen: het treffen tussen de zangeressen Sarah-Jane en Shishani.

Jezelf
Kom uit je comfortzone, laat iets anders van jezelf zien. Dat is de uitdaging die Thijs Borsten musici stelt. Vanavond koppelt hij zangeres Sarah-Jane, die de grenzen opzoekt tussen neo-soul en funk, aan de ‘koningin van de Namibische muziekscene’: singer-songwriter Shishani Vranckx. Bereid je voor op een gloedvol avondje female power.

Sarah-Jane
De in Amsterdam geboren en getogen Sarah-Jane staat op het punt van doorbreken. Buiten dat zij een graag geziene gast is bij DWDD, is haar single Ik mis je een regelrechte hit. Sarah was de grote verrassing van Noorderslag 2015, ze won de Amsterdamse Popprijs van 2014 en werd uitgeroepen tot NPO Radio 6 New Soul & Jazz Talent. Ze is achtergrondzangeres geweest van grote namen als Glennis Grace en Rita Marley en trad op met verschillende hip-hopformaties.

Shishani Vranckx
Shishani Vranckx wordt ‘de koningin van de Namibische muziekscene’ genoemd; haar naam betekent niet voor niets ‘kroon’ in het Oshiwambo, een van de lokale talen. Shishani is een talentvolle singer-songwriter, geliefd om haar zwoele en krachtige stem. Ze verhuisde als kind van Namibië naar België en later Nederland. Haar stijl is sterk beïnvloed door de Afro-Amerikaanse en Afrikaanse muzikale tradities.


Prijs toegangskaarten: € 16 / € 14, online € 15 / € 13, CorrosiaPas gratis

Kijk voor meer informatie over De Uitdaging op deze website