Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • zondag 12 maart 15.00 uur - 16.30 uur

BonteHond - Fantastisch (6+)

Als volwassenen zijn we het een beetje verleerd, maar als kind konden we het nog: fantaseren. Hali Neto brengt voor een jong publiek een ode aan de fantasie. Maar hij zet ook vraagtekens.

Heerlijk fantaseren

Kent fantasie écht geen grenzen? Komt soms niet toch de werkelijkheid om de hoek kijken? En wat doe je dan? Niets is fijner dan er lekker op los fantaseren als je jong bent. Over wat je zou doen als je alles kon, wie je wilt zijn, wat je wilt worden. Maar wat doe je bij een hobbel? Is je droom sterk genoeg om tegenslag te verwerken? Is fantaseren in je eentje wel zo leuk? Dromen doen we allemaal, en we dromen allemaal anders. Misschien is het nog fijner om samen te dromen.

Nieuwe maker Hali Neto

Fantastisch! is een nieuwe voorstelling van jeugdtheatergroep BonteHond. Hali Neto is een Angolees-Nederlandse acteur, mimespeler en theatermaker. Hij is een Nieuwe Hond – ofwel een nieuwe maker bij BonteHond. Daar krijgt hij de ruimte om een voorstelling te maken onder begeleiding van de ervaren makers van het gezelschap. Met fysiek theaterspel maakt hij krachtige voorstellingen waarin hij ruim baan geeft aan het ‘innerlijke kind’ dat open en zonder oordelen naar de wereld kijkt. Bij BonteHond maakt hij een stuk over dromen in een wereld waarin iedereen gedreven wordt door andere fantasieën, dromen en wensen. Dat kán botsen.

BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. BonteHond maakt beeldend en fysiek theater voor alle leeftijden in theaters en op andere spannende plekken. Vanuit Almere toert het jeugdtheatergezelschap langs theaters, festivals, scholen en bijzondere (buiten)locaties door Nederland, België en steeds vaker daarbuiten.

MAKER: Hali Neto SPEL: Hali Neto, Mauro Casarini, e.a. TEKST: Roann Postma COMPONIST: Mauro Casarini ARTISTIEKE BEGELEIDING: Judith Faas ARTISTIEK COÖRDINATIE: Millie Lijbers

Deel dit artikel