Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • woensdag 28 december 15.00 uur - 16.00 uur

KROOST: Kim van Zeben/MAX TAK - De Hond Die Licht Gaf (6+)

Een liefdevolle familievoorstelling, vol livemuziek en zang, virtuoos poppenspel en knallende uitvindingen, met een bijzondere rol voor de Mexicaanse feestdag El Dia de los Muertos.

Victoria woont sinds kort bij haar tante, samen met haar hond Tosti. Tante houdt niet van kinderen en al helemaal niet van honden. Gelukkig heeft Victoria haar eigen zolderkamer waar ze bijzondere spullen bewaart van haar vader. Haar tante noemt dat troep, maar Victoria doet er spannende proefjes mee. Net zoals dat gebeurt in het geheimzinnige boek ‘Frankenstein’, dat ook van haar vader was. Met open mond leest ze dat die Frankenstein een echt, levend mens maakte. Victoria weet bijna zeker dat zoiets – gelukkig – niet kan in het echt.

Maar als Tosti sterft, en je bent tóch uitvinder, en je weet super veel over elektriciteit en energie, en je mist je hondje heel erg en je wil het liefst dat ‘ie terugkomt… Moet je het dan niet in elk geval één keer (heel even, stiekem, ’s nachts) proberen?

VR Experience!

Voorafgaand aan en na de voorstelling kunnen kinderen in de foyer van het theater met behulp van speciale VR brillen een virtuele reis met Victoria, de hoofdpersoon van de voorstelling, maken. Ze vliegen door het dekbed van Victoria, onderzoeken hoe het is om een pannenkoek te zijn en ze maken een spannende reis naar een andere wereld, waar ze bijzondere avonturen beleven. Om vrolijk en vol nieuwe ervaringen weer terug te keren in de echte wereld.

Deel dit artikel