Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • donderdag 8 december 20.00 uur - 21.30 uur

Laura van Dolron - De Uitnodiging

A straight edge midlife love story.

Na de succesvolle tournee van Geen verhaal is Laura van Dolron terug met een ode aan de liefde. In 2022 maakt Laura van Dolron De Uitnodiging.

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging is een feel good voorstelling voor getekende mensen.

Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De Uitnodiging aan.

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft.

Concept tekst: Laura van Dolron van en met: Laura van Dolron en Mark Kulsdom productie en licht: Maartje Simons

Deel dit artikel