Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • zondag 13 februari 2022 11.00 uur - 12.59 uur

Meesterwerken met Marcel: Birdman (2014)

Voor sommige films moet je echt even de tijd nemen. Daarom is er nu Meesterwerken met Marcel. Op de tweede zondagmiddag van de maand nemen we een meesterwerk onder de loep.

Met een inleidende vlog vooraf, die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Na afloop bespreken we de film samen met Marcel Lenssen, bekroond toneel- en filmschrijver. Drankje erbij natuurlijk. We trappen af met Apocalypse Now - Final Cut van Francis Ford Coppola, over de Vietnamoorlog uit de jaren zeventig. Daarna volgt Naked van de Britse meester Mike Leigh over de filosofische zwerver Johnny – een spiegel van de jaren tachtig. Met het beklemmende Fish Tank van Andrea Arnold belanden we in de jaren negentig, een verhaal over een meisje die danseres wil worden, maar in haar deprimerende leefmilieu is dat een lastige opgave. We sluiten af in het nieuwe millennium, met Birdman van Alejandro González Iñárritu. Een hypnotiserende film over een aan lager wal geraakte filmster (Michael Keaton). Liefde, strijd, humor en dramatiek. Ga er maar eens goed voor zitten.

Strippenkaart
Voor 65 euro kun je een 4 strippenkaart kopen. Hiermee kun je tegen een zeer aantrekkelijke prijs naar de volledige serie Meesterwerken met Marcel. Klik hier voor het aanschaffen van de STRIPPENKAART.

Info
Aanvang: 11.00 u
Prijs losse kaarten: € 15 / € 12,50 / € 8
Prijs strippenkaart: € 65 / € 60 / € 32,50
Duur: 119 min
Taal: Engels / Nederlands ondertiteld

Deel dit artikel