Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • donderdag 30 december 15.00 uur - 16.00 uur

MaxTak - De hond die licht gaf

Victoria doet op zolder spannende proefjes. Dit zéér tegen de zin van haar tante. Met hondje Tosti zoekt ze uit of ze ook een mens kan maken, net als Dokter Frankenstein.

Haar tante vindt niet alleen hondjes niet leuk, ze houdt ook niet van kinderen. En tegen dat gedoe op zolder maakt ze ook al bezwaren. Maar Victoria speelt graag met de bijzondere spulletjes van haar vader, die ze erg mist. Ze doet er allerlei proefjes mee, net zoals dat gebeurt in het geheimzinnige boek Frankenstein, dat ook van haar vader was. De dokter in dat boek kon een echt levens levend mens maken! Ongelooflijk. En ook onmogelijk, weet Victoria bijna zeker.

Maar dan sterft Tosti en móet Victoria wel een poging wagen om haar lieve hondje weer tot leven te wekken. Al was het maar voor één keer! Dat kan natuurlijk niet goed gaan. De hond die licht gaf gaat over alles wat voorbij gaat en toch een beetje blijft, met een bijzondere rol voor de Mexicaanse feestdag El Dia de los Muertos, de dag van de doden. De hond die licht gaf is een griezelvoorstelling met live muziek en zang, poppenspel en uitvindingen. Die soms knallen!

Prijs toegangskaarten: € 5

Deel dit artikel