Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • zaterdag 27 november 20.30 uur - 22.00 uur

Teddy's Last Ride - Safe Sex - The Movie

Tijdens Safe Sex – The Movie voel je je alsof je middenin een muziekclip bent terechtgekomen. Theater? Of entertainment? Laat je meesleuren in een multidimensionale reis naar zelfontdekking.

De situatie: twee dudes in een waardeloze auto. Een DJ en een millennial, pratend over de onvermijdelijke realiteit van het leven: vallen is een gegeven, opstaan is nog maar helemaal de vraag. Of het nu door de zwaartekracht of een klinische depressie komt, het gesprek wordt onderbroken door een botsing – de impact ervan neemt je mee op een absurde trip door de duisternis van het onderbewustzijn. Hou je vast!

Surrealistisch feest
Door middel van een archetypische benadering leiden de hoofdrolspelers van de filminstallatie Safe Sex – The Movie je door een wereld die veel wegheeft van de scifi horrorfilm Stranger Things. Het is een surrealistisch feest, een persoonlijke rave met dope beats, film, theater, dans, queer esthetiek en een transformatie. Het is echt. Zeker weten? Wat is echt? Maakt het uit? Binnenkort is het allemaal voorbij. Kijk daarom Teddy's Last Ride's hybride film nu het nog kan.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs online: € 10 / € 7,50
CorrosiaPas: gratis

Deel dit artikel