Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • dinsdag 23 november 20.30 uur - 22.00 uur

Golden Palace - The great escape

Absurd, humoristisch, fysiek, poëtisch – zomaar wat omschrijvingen van de voorstellingen van Golden Palace. Ook in The Great Escape rekken de drie spelers hun fysieke grenzen met een flinke dosis humor en feilloze timing op.

Stel je voor: een kantoor, drie figuren die onberispelijk hun werk doen, keurig in het pak, netjes achter hun bureau. De dromen en ambities die ze ooit hadden liggen ergens achterin het archief te verstoffen en alle dagen lijken op elkaar. Tot op die ene dag. Het moest natuurlijk ook een keertje gebeuren. Op die dag kijkt een van hen nét iets te diep in de ogen van een collega en bam! Ineens is niets meer vanzelfsprekend. Hun diepste verlangens komen boven. Onvermijdelijk. Er is geen weg meer terug.

Slapstickhelden inspiratie
Hali Neto en Gerben de Jong vormen al sinds hun jonge jaren het theaterduo Oakwood. Geïnspireerd door iconen van de Amerikaanse slapstickfilm als Charlie Chaplin en Laurel & Hardy vermengen zij een nostalgische vorm van theater met poëtische beelden en hedendaagse mime. Bij Golden Palace, dat al meer dan twintig jaar fysiek theater voor een breed publiek maakt, creëren ze een voorstelling over losbreken uit het keurslijf van de werkelijkheid. Die zit onze verbeelding maar in de weg.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs online: € 15 / € 14
Prijs aan de kassa: € 17 / € 16
Studenten/scholieren: € 8
CorrosiaPas: gratis

Deel dit artikel