Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • zaterdag 6 november 20.30 uur - 21.30 uur

KORZO - Dansclick23

Een double bill waarin kwetsbaarheid centraal staat.

De winnaars van de BNG Bank Dansprijs 2021 gaan samen op tournee in het format DansClick 23.

De voorstellingen worden omlijst met videoportretten en het publiek krijgt na afloop gelegenheid om met de makers/dansers na te praten onder het genot van een drankje. De Après Danse is een essentieel onderdeel van de DansClick, om makers en publiek bij elkaar te brengen en het gesprek over dans te voeren. DansClick is een uniek tourneemodel dat een nieuwe generatie choreografen in contact brengt met potentieel danspubliek en met programmeurs van verschillende theaters in Nederland.

On point - Piet Van Dycke
Met aanstekelijk enthousiasme duikt Piet met On Point in de thematisering van balans en zwaartekracht. In deze choreografie op locatie voor twee circusperformers zoekt hij steeds naar dat moment waarop de zwaartekracht ons fataal lijkt te worden en de balans omslaat.

concept & choreografie Piet Van Dycke | acrobatie, dans & spel Samuel Rhyner & Cal Courtney

To the Edge 3 - Dalton Jansen
To the Edge 3 ontrolt zich als vriendschappelijke omhelzing waarbij het publiek om de vloer zit en via de poëzie van spoken word artiest Elten Kiene deze mannenvriendschap wordt binnengeleid. Dalton Jansen laat samen met zijn performers in To the Edge 3 een gevoelig en gelaagd perspectief op mannelijkheid zien.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs online: € 15 / € 14
Prijs aan de kassa: € 17 / € 16
Studenten/scholieren: € 8
CorrosiaPas: gratis

Deel dit artikel