Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • donderdag 14 oktober 20.30 uur - 22.00 uur

STEPHANIE LOUWRIER | RUDOLPHI PRODUCTIES - Show must go on

Als het feest der feesten aanbreekt, op alles geproost moet worden en iedereen teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. Colaatje in de hand.

We mogen weer van alles. Dat moet worden gevierd! Te midden van de knallende kurken besluit Stephanie te stoppen met drinken. In haar persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt ze met een goede dosis zwarte humor hoe je dat doet, het leven vieren zonder alcohol. Wat is er zo fijn aan nu en dan licht beneveld te raken, hoe erg is dat eigenlijk? In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

Niet in één hokje
Schakelend van theater naar performance, rap, stand-up comedy en poëzie creëert Stephanie Louwrier een stijl die niet in één hokje is te vangen. The Show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy show. Christiaan Verbeek verzorgt de muzikale ondersteuning bij dit feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs online: € 15 / € 14
Prijs aan de kassa: € 17 / € 16
Studenten/scholieren: € 8
CorrosiaPas: gratis

Deel dit artikel