Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • zaterdag 15 mei 20.30 uur - 22.00 uur

geannuleerd // Dood Paard - HOMEMADE

Het is een de lakmoestest voor elke relatie: zelf, samen een huis bouwen. Over álles moet worden nagedacht en overlegd. En er zijn oneindige mogelijkheden. Ga er maar aan staan.

In hun succesvolle voorstelling De verse tijd speelden Mokhallad Rasem en Kuno Bakker twee mannen die elkaar ontmoetten en een vriendschap opbouwden. Nu zetten ze de volgende stap: ze gaan samen een huis bouwen. Een huis waar ze zich alle twee thuis moeten kunnen voelen. Tja, en dan komen de vragen, een overweldigende hoeveelheid vragen.

Vragen, vragen, vragen
Waar komen de ramen, bijvoorbeeld? Hoeveel ramen trouwens? Komt er een logeerkamer waar ze gasten kunnen ontvangen? Ook ongenode? En wat als het huis vol zit? Zetten ze dan een tent in de tuin? Of bouwen ze er een verdieping bovenop? Maar wat zullen de buren daarvan denken? Komt er kunst aan de muur? Welke kleur krijgen de muren? Gewoon gebroken wit, of durven ze ook de fellere kleuren aan? Maar de grootste vraag is: hoe worden ze het eens?

Actuele thema’s
Waar voel je je thuis? Dat is de kernvraag van Homemade. Aan de hand van die vraag komen actuele thema’s aan bod als veiligheid, angst, gastvrijheid, welvaart en klimaat. Van het kleine en persoonlijke waaiert de voorstelling uit naar geopolitieke onderwerpen als oorlog, migratie, onrechtvaardige verdeling van de rijkdom.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs online: € 15 / € 14
Prijs aan de kassa: € 17 / € 16
Studenten/scholieren: € 8
CorrosiaPas: gratis

Deel dit artikel