Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • woensdag 28 oktober 20.30 uur - 22.00 uur

SPACE - Rehearsing the revolution

Hoe zou de stad van de toekomst eruit kunnen zien? En wat moeten we doen om daar te komen? De revolutie begint in Almere!

In het kader van Corrosia Square maakt kunstenaarscollectief SPACE Rehearsing the Revolution. Dit internationale theaterproject over de toekomst van de wereld heeft zijn première in Almere. In twee workshopdagen met Almeerders onderzocht SPACE vier toekomstscenario's voor onze stad.

Rehearsing The Revolution gaat op 27, 28, 29 oktober en 1 november in Almere in première en toert daarna door Nederland en Europa, waarbij steeds een eigenzinnige leefomgeving centraal staat.

Tg SPACE
SPACE maakt al 28 jaar documentaire theater in diverse media onder artistiek leider Petra Ardai. Vanuit de gedachte ‘wat zou ik doen als dit mij zou overkomen?' maakt SPACE het politieke persoonlijk. De grote maatschappelijke problemen van onze tijd worden behapbaar en bespreekbaar wanneer we inzoomen op hoe mensen deze problemen in hun eigen leven tegenkomen. Daarom gaat SPACE altijd de samenwerking aan met haar publiek en lokale gemeenschappen. Iedereen is immers nodig om positieve verandering teweeg te brengen. En wie weet er beter wat er speelt dan jij!

Informatie
27, 28, 29 oktober - 20.30 u
1 november - 15 u
Prijs: € 10 / € 8

Rehearsing the revolution wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Norma en Triodos Foundation.