Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • vrijdag 13 maart 20.00 uur - 21.43 uur

Monos (16+)

Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap, afbrokkelende controle en overlevingsdrang aan de grenzen van de beschaafde wereld.

Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid. Een fanatieke commandant blaft zijn ‘soldaten’ een nieuwe opdracht toe. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter (Julianne Nicholson) moeten ze ook een koe gaan verzorgen en bewaken voor De Organisatie.

Wanneer de commandant vertrokken is, verandert de militaire eenheid in een tienerkamp: er wordt gestoeid met elkaar, er wordt gelachen en er ontstaan stelletjes. Maar als de strijd nadert en de koe per ongeluk om het leven komt, wordt het menens.

De cinematografie is van de Nederlandse DoP Jasper Wolf, terwijl de steeds toenemende spanning onderstreept wordt door opnieuw een compacte en percussierijke score van Mica Levi (Under the Skin).

Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7,00 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).
Roest biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren per mail of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje Film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.