Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • vrijdag 13 maart 11.00 uur - 12.43 uur

Broodje film: Monos (16+)

Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap, afbrokkelende controle en overlevingsdrang aan de grenzen van de beschaafde wereld.

Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid. Een fanatieke commandant blaft zijn ‘soldaten’ een nieuwe opdracht toe. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter (Julianne Nicholson) moeten ze ook een koe gaan verzorgen en bewaken voor De Organisatie.

Wanneer de commandant vertrokken is, verandert de militaire eenheid in een tienerkamp: er wordt gestoeid met elkaar, er wordt gelachen en er ontstaan stelletjes. Maar als de strijd nadert en de koe per ongeluk om het leven komt, wordt het menens.

De cinematografie is van de Nederlandse DoP Jasper Wolf, terwijl de steeds toenemende spanning onderstreept wordt door opnieuw een compacte en percussierijke score van Mica Levi (Under the Skin).

Broodje Film
Om 11 uur de bios in, daarna naar Café Roest van Triade Flevoland voor een broodje van de dag incl. koffie, thee of (karne)melk.
Kaarten: € 8,00 / voor CorrosiaPashouders € 4,50.

Broodje van de dag: Kipfilet met pesto

De reguliere avondvertoning om 20 uur biedt bezoekers de mogelijkheid om ’s avonds naar dezelfde film te gaan. Meer informatie vind je hier.