Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • donderdag 5 maart 20.30 uur - 22.00 uur

Bambie - Bambie 20 (try-out)

Wie kwaad is, laat zijn masker zakken. Het is een van de mooie en gezonde kanten van woede. Bambie toont de getergde mens in de langverwachte, nieuwe voorstelling.

Veel zeggen zonder woorden. Theatergroep Bambie heeft die kunst in de loop van 25 jaar geperfectioneerd. Hoewel, perfectie is misschien niet de eerste associatie die opkomt bij de voorstellingen van het mimegezelschap. Altijd gaat het over de grote levensvragen, emoties, ontwrichtende gebeurtenissen. Over alles, kortom, wat ons tot mens maakt. Als de mens iets niet is, dan is het perfect.

Vrolijkstemmende woede
De nieuwe voorstelling De woedende versie gaat, het zal niet verbazen, over woede en alles wat die woede kan opwekken. Andere mensen, het nieuws, het leven en de wereld in het algemeen – Gerindo Katardinata en Bambie-kernleden Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter laten hun vlammende verontwaardiging de vrije teugel in een non-stop vrolijkstemmend en bevrijdend conflict, waarin ook de scheppende kracht van woede de ruimte krijgt. Met natuurlijk de geroemde kwaliteiten van Bambie: fysiek theater op de rand van slapstick en uitgekiende choreografie, absurdistisch, poëtisch en diepzinnig.

Info
Aanvang: 20.30 u
Kassa geopend: 20 u
Prijs: € 10
Studenten/scholieren/65+/CJP: € 8
CorrosiaPas: gratis

na afloop: Ontmoet de makers!