Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • vrijdag 20 december 20.00 uur - 21.51 uur

At eternity's gate (12+)

Een nieuwe film over het leven van Vincent van Gogh. De Nederlandse schilder wordt gespeeld door Willem Dafoe, die daarvoor de Zilveren Leeuw kreeg op het filmfestival van Venetië.

Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie.

Naast Willem Dafoe zijn te zien: Oscar Isaac (in de rol van Paul Gauguin), Rupert Friend, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik.

Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7,00 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).
Roest biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren per mail of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje Film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.