Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • zondag 24 november 15.30 uur - 17.30 uur

LIT! samen met Avanti

De bananengeneratie van Pete Wu en Op zoek naar Karadzic van Zvezdana Vukojevic: twee recent uitgekomen boeken waarover we in de vierde editie van Lit! spreken met de schrijvers. Twee totaal verschillende onderwerpen, maar tijdens onze middag zal duidelijk blijken hoe beide schrijvers met hun achtergrond worstelden.

Pete Wu beschrijft in zijn boek hoe Chinese Nederlanders vaak onzichtbaar blijven maar minstens zo veel last hebben van discriminatie als andere migranten. En hoe dat zijn liefdesleven beïnvloedde. Zvezdana Vukojevic dook – na jaren hier niet over te hebben willen schrijven – toch in haar Servische achtergrond en schreef tien jaar aan haar boek over Karadzic. Niet altijd tot genoegen van haar vader.

Een kaartje voor LIT! kost € 7,50 en is te bestellen via Corrosia. Met je CJP pas of Bibliotheekpas betaal je € 5. Houders van een Corrosiapas betalen niets.

LIT! is onze serie bijeenkomsten over boeken samen met Avanti. Samen met schrijvers. En samen met jullie. Kom meepraten over waarom dit onderwerp een boek verdient.