Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • vrijdag 25 oktober 20.00 uur - 22.05 uur

Lazzaro Felice (12+)

Een Italiaanse gemeenschap van tabaksboeren. Wanneer edelman Tancredi de goedgelovige Lazzaro om hulp vraagt bij het in scène zetten van zijn eigen ontvoering, ontstaat er een bijzondere band.

De nieuwe film van regisseur Alice Rohrwacher (Le meraviglie), over de ontmoeting tussen de dromerige plattelandsjongen Lazzaro en de jonge edelman Tancredi.

Lazzaro is een plattelandsjongen met zo’n goede inborst dat hij het stempel 'simpel van geest' krijgt. Hij ontmoet Tancredi, een jonge edelman die regelmatig het slachtoffer is van zijn eigen verbeelding. Het leven in het geïsoleerde plattelandsdorp Inviolata wordt gedomineerd door Marchesa Alfonsina de Luna, de koningin van de sigaret.

Info
Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7 (inclusief consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (exclusief consumptie na afloop).

Café Roest biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren per mail of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje Film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.

Duur: 125 minuten
Taal: Italiaans