Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • vrijdag 25 oktober 15.00 uur - 16.29 uur

KROOST: Early man (6+)

Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn troepen uit de bronstijd. Kan voetbal misschien de oplossing zijn?

Early man speelt zich af aan in een tijdperk waarin prehistorische schepsels en mammoeten over onze planeet wandelden en vertelt het verhaal over de kleine Dug, die door zijn grootte niet echt geschikt is als holbewoner. Wanneer het noodlot toeslaat en zijn stamgenoten van hun thuis verdreven worden door rivalen uit het bronzen tijdperk, is het Dug, de onhandigste van hen allemaal, die moet bewijzen wat hij kan. Samen met zijn vriendje Hognob gaat Dug de strijd aan tegen Lord Nooth en zijn handlangers.

Van de Britse Aardman Studios. Early man is de eerste speelfilm in dertien jaar van regisseur Nick Park. Park is viervoudig Oscarwinnaar en de bedenker van Wallace and Gromit.

KROOST
Tijdens de herfstvakantie in oktober kunnen kinderen in eigen stad op kunstvakantie met KROOST. Dit najaar zitten de leukste culturele uitjes voor kinderenvol geschiedenis, wetenschap en verbeelding. Films met dino's en holbewoners en een theatervoorstelling over evolutie. Zegge, Siep en Thijs van IKC de Regenboog in Almere Haven bedachten hun eigen programma voor Corrosia met lievelingsfilm De kleine prins, voorlezen in de nieuwe bibliotheek en een workshop waarin je zelf aan de slag mag!

Info
Kaartje: € 3
Nederlands gesproken
Duur: 89 minuten
6+