Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • donderdag 24 oktober 15.00 uur - 16.40 uur

KROOST: The good dinosaur (6+)

The Good Dinosaur geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven maar juist de slimste wezens op aarde zijn.

Pixar Animation Studios neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid. Een dino genaamd Arlo sluit voor het eerst vriendschap met een mensenkind en noemt hem Spot. Samen gaan zij op een ontdekkingsreis door een wild en mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij daadwerkelijk allemaal toe in staat is.

KROOST
Tijdens de herfstvakantie in oktober kunnen kinderen in eigen stad op kunstvakantie met KROOST. Dit najaar zitten de leukste culturele uitjes voor kinderenvol geschiedenis, wetenschap en verbeelding. Films met dino's en holbewoners, en een theatervoorstelling over evolutie. Zegge, Siep en Thijs van IKC de Regenboog in Almere Haven bedachten hun eigen programma voor Corrosia met lievelingsfilm De kleine prins, voorlezen in de nieuwe bibliotheek en een workshop waarin je zelf aan de slag mag!

Filmkaartje: € 3
Duur film: 100 minuten
Nederlands gesproken