Ga direct naar inhoud

Programma

Uitverkocht
  • woensdag 23 oktober 20.30 uur - 21.15 uur
  • woensdag 30 oktober 20.30 uur - 21.15 uur
  • woensdag 6 november 20.30 uur - 21.15 uur
  • woensdag 13 november 20.30 uur - 21.15 uur

De Wasserette draait vrijwillig

HAVENS EIGEN SOAP IS TERUG!

Zet de tv maar uit, want Havens eigen soapie gaat weer van start. Vanaf 9 oktober is het zes woensdagavonden raak, ook dit seizoen op locatie in Café Roest.

Dit seizoen in De Wasserette…
In De Wasserette draait vrijwillig volgen we het wel en wee van het echtpaar Koos en Yfon, hun vaste wasseretteklanten en bastaardhond Tarzan. Na een lang ziekbed is Yfons vader overleden. Wat gaan de twee doen met de tijd die ze opeens over hebben? Is vrijwilligerswerk misschien iets voor ze? Koos gaat op gesprek bij voetbalvereniging FC Almere, de club van zijn schoonvader. Maar is Koos wel geschikt als coach of scheidsrechter? En is hij wel van onbesproken gedrag? En is een voetbalveld of kantine wel een plek voor bastaardhond Tarzan? Yfon biedt in elk geval enthousiast aan alle shirtjes en hesjes te wassen….

Lokale Schwung
De Wasserette draait vrijwillig heeft lokale Schwung. De live soap begon vier jaar geleden in Haven en gaat ook over Haven. Met hart voor beslommeringen van mens en dier, liederen die raken en live gespeelde reclameboodschappen van lokale ondernemers. Extra bijzonder is dat naast de acteurs van het Volksoperahuis in elke aflevering Almeers talent optreedt. De Wasserette is een onderdeel van Corrosia’s participatieprogramma Club Corrosia en wordt gerealiseerd in coproductie met het Volksoperahuis.

Credits
Scenario: Marcel Lenssen
Regie: Kees Scholten
Muziek: Jef Hofmeister

Locatie: Café Roest (Corrosia), Markt 43 in Almere Haven
Prijs toegangskaarten: € 6 los, € 25 strippenkaart 
Inwoners Almere Haven: € 3 los, € 12,50 strippenkaart
Strippenkaart is verkrijgbaar door te mailen naar reserveren@corrosia.nl met daarbij je contactgegevens