Ga direct naar inhoud

Programma

  • vrijdag 23 augustus 21.30 uur - 23.59 uur

Openluchtfilm: A bigger splash

Waan je in Italië!
Vrijdag 23 augustus verandert de Markt in een Italiaanse piazza. Met de Openluchtfilm A bigger splash houden we het vakantiegevoel nog wat langer vast en reizen we af naar het land van fantastisch eten, beeldschone kunst en een imposante filmgeschiedenis.

Kom lekker vroeg aanwaaien voor gezelligheid en een voorprogramma met muziek, hapjes en drankjes. De film begint na zonsondergang.

De jaarlijkse Openluchtfilm is een initiatief van de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film.

Stembus gesloten: A bigger splash de winnaar!
Vanaf 1 juli tot 1 augustus kon je via Facebook stemmen op jouw favoriete Italiaanse film. A bigger splash kreeg de meeste stemmen en zal dus te zien zijn op hopelijk die zwoele zomeravond.
Kom lekker vroeg aanwaaien voor gezelligheid en een voorprogramma met Italiaanse muziek, hapjes en drankjes.

A bigger splash (Luca Guadagnino, 2015) 12+
Een Amerikaans koppel, bestaande uit een zangeres die haar stem kwijt is en een veel jongere filmmaker, gaan op vakantie in het zuiden van Italië. Plotseling krijgen zij bezoek van de ex van de zangeres, met zijn bloedmooie dochter. Dit zorgt voor veel onderlinge spanningen in deze al broeierige zomerfilm. Van de regisseur van Call me by your name.

Corrosia Square
Corrosia Theater, Expo & Film vindt het belangrijk dat het centrum van Almere Haven levendiger wordt, en treedt daarom naar buiten met een artistieke zomerprogramma op de Markt: Corrosia Square. Andere evenementen zijn Expo voor 1 dag en Corrosia Danst op 14 september.

Toegang is gratis!