Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • vrijdag 12 juli 20.00 uur - 22.15 uur

Bohemian Rhapsody (12+)

Deze speelfilm over de Britse rockband Queen is cultuurgeschiedenis. Frontzanger Freddie Mercury met zijn typische snor, spiegelbril, wit hemdje en bereik van vele octaven vocht tegen stereotypes (we will rock you!) en groeide uit tot een wereldwijd geliefde entertainer. We volgen de band tot aan zijn triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid in 1985, met een zieke Mercury.

Bryan Singer (2018)

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. 

Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7,00 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).

ROEST biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren per mail of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje Film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.